lördag 19 november 2016

Skrattretande när Sverige försöker spela neutral medlare i Mellanöstern.

Israel vill inte bemöta svensk oro

7890+´länken

Sverige är lika dåliga Mellanösternmedlare som Obama efter att han försökte muta vänstern i Israel vid senaste valet och tro att han sen kunde fortsätta medlingen som om inget hade hänt - efter att ha försökt motarbeta demokratin och ett demokratiskt val.

Nu efter at ha supportat palarabernas långvariga terror av Israels judar i Israel. är Sverige uppnosiga med helt irrelevanta förmaningar och supportar råvänstern där.

Kan jag påpeka att Judeen/Samarien är "OMDISKUTERAT område,  Det var en del av det Ottomnska riket  tills de förlorade vid andra världskriget därefter ockuperades det som det Palestinska Mandatet av Britterna,  delar ockuperades av Jordanien med britisk hjälp 1948-67 helt illegalt. En ockupation som inte accepterades av den övriga världen.

Ockuperades vid Israels försvarskrig 1967 då det lilla landet attackerades av ett halvdussin muslimska länder - och vann. Där har alltså inte funnits en mikrosekund när  det har hunnit bli "palestinskt"!

Att romarna hittade på namnet "PALESTINA" föt vad som senare något vagt har kallats "Det Heliga Landet" har inte med någon modern stat och dess gränser att göra.

Lilla okunniga Sverige skriar som en hes gås. Den officiella beskrivningen av jultomten, förlåt "palestina" har inte mycket med verkligheten att göra Läs länken 

Vet de hur fåniga de låter för var och en som är lite insatta i ämnet? 

Ett av problemen i Israel är Netanyanus vägran att följa internationell lag, uttryckt i Levys Rapport. Berättar vad internationell lag säger om judiska nybyggen, för regering och TT.
.
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)