tisdag 25 december 2007

Helt och hållet legala bosättningar är inte vad som stoppar "freden"!

Nä, lilla DN Dagen SvD /TT - helt och hållet legala bosättningar är inte vad som stoppar "freden". Den numera bortrationaliserade "grävande journalismen" som dessutom, till skillnad mot dagens politiskt korrekta felaktigheter, är överens med Pressens Etiska Regler - hade lätt kunnat få fram lite annorlunda fakta.
  1. Vägplanen inleds, för att man ska börja kapitel 1, med att Abbas omedelbart stoppar all statlig hatpropaganda mot Israel/judar. Denna har i stället intensifierats, hans officiella TV-sändningar visar kartbilder med ett påhittat "Palestina" som också täcker Israel, precis som det är beskrivet i Fatahs Stadgar.
  2. Jerusalem är inte ett dugg palestinskt enbart för att Jordanien illegalt ockuperade hela den gamla staden där under 19 år, 1948-67! Hm, Pakistan "godkände" ockupationen... Före ockupationen hade judarna motvilligt accepterat dess status som "internationell stad", vilket självklart omintetgjordes med Jordaniens anfall. Nu är det den judiska huvudstaden. Det har aldrig någonsin varit arabisk huvudstad. Det har aldrig någonsin varit påtänkt som såden, ej heller under Jordaniens ockupation. Det var enbart en propagandistisk snilleblixt Arafat plötsligt fick därefter - hans huvudsakliga talang. Att resten av världen håller med honom är ren antisemitism.
  3. Har Homa är i huvudsak privatägd judisk mark. På samma sätt ägdes stora delar av landet där vi har "bosättningar" av judar före 1948.
  4. Arafat fick i sin tid efter förhandlingar kontroll över vissa områden - men ALLTID med motprestationen stopp av terror och insamlande av illegala vapen! Skedde inte detta finns det inte någon som helst anledning att Israel ska uppfylla sina löften! Arafat fick olika löften, men det var alltid samma motprestationer som krävdes...... Abbas försöker nu använda samma metod, och det är direkt skräckinjagande att se deras gravallvarliga ansikten säja samma idiotier som de inte tänker uppfylla.
Det är ytterst säreget att tideningarna enligt gammal Stalinistisk metod målar över bitar av historien på de fläckar som inte passar in i deras politiskt korrekta världsbild. Angående vänsterextremiströrelsen "Fred Nu" är de polisanmälda efter att ha fått stora mängder mutpengar från EU, englands, norges och finlands regeringar etc, och ägnat sig åt direkt spioneri mot Israel - jag är säker på att organisationer som Diakonia också har hjälpt till att göra dess ledare rik. Hamas har tagit över ca 150 tunnlar mellan Egypten och Gaza och tar US$3000/dag i "hyra", vilket ger Hamas ca $150 miljoner årligen, värdet av vapnen och godset är ca en halv miljon dollars. De efterlevande till de som dör i tunnlarna får pension av Hamas. Egypten gör inget, Israel gör inget. Varför fick Abbas en för tidig julklapp? Washington Post: Var det för att han har stoppat terror? Nae. Var det för att han hade stoppat hatpropaganda mot Israel? Nae. Var det för att han hade ändrat Fatahs Stadgar som ej tillåter existensen av Israel? Nae. På arabiska heter det jizya, på helt vanligt traditionellt maffiaspråk heter det "protection money" - det lilla lilla hoppet att det minskar risken i Västerlandet för muslimsk terrorism. Vad som händer med Israel skiter givarna i. Hur länge skulle Fatah ha makten i Judéen/Samarien om israelerna lämnade området? Enligt The Australian, mellan 2 veckor och 2 timmar. Kommer Danmark att protestera? En av Kassamraketerna från Gaza träffade Carlsbergs ölfabrik i Ashkelon! Mer än 25 hedersmord av muslimska kvinnor har skett i England på senare år. Inte för att det har synts särskilt väl i den svenska lokalpressen. Tänk vilket väsen det hade blivit om 25 muslimska kvinnor hade dödats av judar i Israel......... Men pressen kan visst bli van vid det mesta när det har slutat vara en nyhet.

2 kommentarer :

  1. Tack för en informativ och bra blogg. Hoppas att du under kommande år också ska visa på hur vä(n)stervärlden medvetet gör allt för att förinta Israel, med hjälp av araberna.

    SvaraRadera
  2. I morgon (dec.27) är det planerat att Olmert och Abbas ska träffas och lille Erekat har förvarnat om att Abbas kommer att kräva (!!!)(sedan när är det möjligt för förlorarna i ett anfallskrig att kräva NÅGONTING?) att Olmert stoppar all byggaktivitet i Har Homa. Resultatet kommer helt och hållet att vara beroende av vad Condoleezza Rice beordrat Olmert att göra.
    - Sådan är lotten när man är ett lydrike och när landets chef endast innehar posten som disponent.

    SvaraRadera

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)