tisdag 12 januari 2016

Sverige älskar islamisten, kommunisten och antisemiten Obama.

Här en Google-översättning av en mycket bra artikel länk om islamisten och kommunisten Obamas sista år,  Sverige är ett av de ytterst få länderna kvar som uppskattar Obama, som på länk. Läs helst artikeln på första länken - automatproducerad HTML blir allt svårare att avkoda manuellt.


Op-Ed: Dolda faror i Obamas sista år

Anarki, medhjälp till fientlig invandrarinvasion, sovande celler, strunta i Bill of Rights -  allt kan ligga framför oss.
Publicerad: måndag, 11 januari, 2016 08:30

Barack Obama går in i en skymning  av kansken, hans presidentperiod drivs fortfarande av höga ambitioner men makten för att uppnå sin skeva radikala ideologi att systematiskt  kastrera och försvaga USA börjar ta slut.

Även medan den nationella säkerheten och hotet från terrorismen har ökat som den största oron för den amerikanska allmänheten, har våra folkvalda och utnämnda tjänstemän utvecklat ett tänkesätt som undviker verkligheten.

Trots allvarliga hot mot vårt hemland, ger vår alltmer hjälplösa president mer uppmärksamhet åt "småaktigt käbbel" än vår nations säkerhet.
Obama har smygande och medvetet orsakat stor skada med sin "destabiliserande politik." Hans passivitet och tvekan verkar för att göra våra fiender djärvare, äventyra våra allierade, och undergräva USA: s strategiska intressen överallt i världen.

I en häpnadsväckande omfattning, har Obama visat att han avskyr "American exceptionalism" föraktar traditionella judisk-kristna värderingar och har visat en utländsk lojalitetsmotsättning till Amerika. Han har genomgående inte visat något annat än förakt för Israel, den amerikanska militären, den amerikanska konstitutionen och självständighetsförklaringen.
Är det för att Gud bekräftade i de grundläggande dokument är att han inte är någon annan än Israels Gud? Kanske.
Kan ni föreställa er anarki när Obama tar bort dina Medicaid, matkuponger, fri bostad och andra federalt finansierade förmåner?
Hursomhelst, vilket vid det här laget borde vara uppenbart, är USA:s president en bestämd möjliggörare av USA: s fiender, och en lika bestämd förrädare till
 hennes vänner.
Det måste sägas till dem som inte kan möta sanningen om Obama: den   första anti-amerikanska, de mest anti-Israeliska  president i historien en pseudo-kristen och islamisk sympatisör med en marxistisk agenda, som inte kommer att sitta overksam utan ett hämndlystet adieu under hans sista år vid makten.

Föregångarna till Obamas hat of America är nu väl förstått: Obama är inte omvandla nationen utan avsluta den.

Ju mer motsägande han blir, och ju mer han motsätter önskemål hos den stora majoriteten av det amerikanska folket, desto mer Obama föreställer sig att tala sanning till makten och bli ikonisk för något, medan verkligheten är att han blir bevis för ingenting.

Förebådande dolda faror i ett tumultartat valår, säger statliga insiders att Obama förbereder sig för att gå allt ut mot konstitutionen och Bill of Rights.
Trots allt, Obama går ner mot "ouppklarade affärer" i hans presidentskap-- och kanske "planerar en stor överraskning för 2016 val."

Mitt utbrett missnöje med Obama-administrationen, är rädslan för ett riggat valsystem påtaglig. Om historien är en guide, kommer det inte finnas någon storartad revolution vid valurnorna 2016. Men i år kan det mycket väl vara början till slutet för en tid präglad av regeringens generositet.

Kan ni föreställa er anarki när Obama tar bort dina Medicaid, matkuponger, fri bostad och andra federalt finansierade förmåner?

För att säkerställa den allmänna ordningen i ett land som hotas av anarki, förutom false flag Islamic State (ISIS)-attacker på amerikansk mark, kan detta vara ett förspel till att förklara undantagstillstånd.

Mer än sannolikt kommer Obama att använda hans sista State of the Union-tal för ett annat interracialt melodrama, "meningslösa" exekutiva åtgärder för "vapenkontrollkontroll ," amnesti till ytterligare en miljon illegala invandrare, homosexuella rättigheter - och frisläppandet av tusentals fler brottslingar, mördare, våldtäktsmän och Al Qaida-terrorister, samt att stänga Guantanamo Bay fångläger de viktigaste frågorna under hans sista år.

Men i själva verket är det möjligt att det kommer att bli massiv skottlossning i Amerika år 2016 - och Obama kommer att använda den för att göra ett sista desperat försök att förändra sin nations kontroversiella vapenlagar.
Enligt Claude Arnold, pensionerad specialagent som ansvarar för invandring och Customs Enforcement Los Angeles presidium Homeland Security Investigations,   studentvisum-programmets många sårbarheter höjer spioneri och terror-rädsla.

Senaste uppmärksamheten har fokuserat på flyktingprogram och olagliga gränsövergångar, men "akilleshälen i USA: s invandringssystem kan vara det program som inbjuder 1,2 miljoner utlänningar i USA varje år", säger Arnold.

Iran i synnerhet har sänt forskare till USA, till synes för att studera vapenteknologi på USA:s bästa skolor, men egentligen för att få kunskap som gynnar Irans vapenprogram. Oavsett om det är potentiellt ISIS, al-Qaida eller Iran, frågar han "Varför tillåter vi farliga fiender in i landet för att lära sig tekniska färdigheter att använda mot oss?"

En annan föreslagen ny förordning, dramatiskt uppgraderar det årliga inflödet av utländska college-grads som tillåts ta jobb i USA -reflekterar Obamas förkärlek för utlänningar över amerikanerna.

Många amerikaner fortfarande inte inser att detta är ett av många skäl Obama fortsätter att trycka på en väl planerad invasion, framåt jihad på amerikanska campus och gör det möjligt för sin plan att störta USA och västvärlden.
Genom att låta terroristernas sovande celler att strömma in länderna i Europa och Amerika, håller vi på att inrättas för det yttersta yttersta avlägsnandet av gränser, språk och kultur.

Återigen kommer avsaknaden av USA:s ledning att definiera 2016 och Mellanöstern kommer aldrig att bli detsamma igen.

Från Europa, Afrika och Mellanöstern till ö-tvisten i Sydkinesiska havet - ökande spänningar, konflikter och kriser blir grunden för Obamas farliga sista år.

För det mesta främjar den absurda Obama-doktrinen om "ledande bakifrån" växande antisemitism, folkmord mot kristna och en global ökning av terror.
Rysslands annektering av Krim,  intervention i Syrien, utbyggnad av ISIS och uppkomsten av nya energi-Iran som en regional makt på randen till kärnvapen vilket utgör en tydlig och närvarande fara för Israel, USA och våra arabiska allierade i den mest volatila och farliga delen av världen.

Tidigare Central Intelligence Agency (CIA)s verkställande direktör Michael Morell förutspår att Afghanistan kommer att återuppstå som en central utrikespolitisk fråga 2016.

Av denna anledning ser Obamas final att bli ett medvetet våldsamt år där talibanerna har stigit i Afghanistan och ISIS går in på sin turf.

Enligt Middle East Media Research Institute (MEMRI), inhemska terrorister som vill utföra våldsamma jihadattacker fortsätter att vara de mest kritiska hoten mot USA:s säkerhet. Tidigare National Counterterrorism Center Director Matthew Olsen säger, "Det finns all anledning att förvänta sig att hotet från terrorismen här i USA kommer att öka under 2016."

Medan Obama piskade ut sin begäran att mer kristna flyktingar tas till Amerika, gör världen nästan ingenting om ISIS förföljelse och folkmord på kristna? I stället för att stoppa slakten av kristna, gör Obama, som ironiskt nog påstår sig vara kristen, ingenting utom skyller  på Amerika under den kraftigt växande tillströmningen av muslimska invandrare.

Presidentkandidat Donald Trump varnar för att syriska flyktingar skulle kunna vara en av den största trojanska hästen i historien och starten av en potentiell 200.000 man terroristarmé i Amerika.

Nu vet vi att Obamas utlovade öppenhet och öppna regering är en bluff: han har åtalat fler statliga whistleblowers än någon annan president - och listan växer när han rampar upp sin krig mot oliktänkande. De stora avslöjanden kan fortfarande komma - och i slutet av sin mandatperiod kommer vi att förstå att Obamas planer, som gjorts i hemlighet bakom stängda dörrar, inte kan döljas för evigt.

Det är en skam - Obama har gjort stor skada till Amerika eftersom hela världen trodde hans lögner och bedrägeri om hopp och förändring.
Och sist men inte minst, kommer Obama-eran bli ihågkommen för sina motbjudande förteckningar över tvivelaktiga prestationer, liksom den växande globala islamiska terrorismen, kaos och förvirring utan motstycke i modern historia.

Författaren var kliniska forskningsläkar allmän kirurg för saudiarabiska, filippinska och amerikanska hälso- och sjukvårdssystem och är för närvarande en amerikansk frilansande skribent samt debattbidragsgivaren.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)