tisdag 8 september 2015

SD det enda parti med erfarenhet från syriskt flyktingläger.

Ärkesvetsaren har bestämt att SD inte får vara med i flyktingdiskussionerna eftersom de är det enda parti som skaffat egna erfarenheter av syriskt flyktingläger, i Jordanien. Minns när de var och besökte där och hur AB ytterst infantilt kommenterade det. Läs den första länken och titta på bilderna - sen följde mer politiska artiklar förra året som länk. En del bilder ser ut som en standard studentlya.

Ett IKEAkök till varje ekonomiska flykting - minns du hur Sverige genom mycket hårt arbete lyft sej från Lortsverige 1938 till dagens nivå, där den nu börjar gå ner. Det är ingen automatik alls att avancera! Har du inte läst Lortsverige bör du snarast göra det för att få förståelse för Sveriges utveckling genom hårt arbete, jag har läst hela minst 3 gånger. Och det var alltså deklaration från 1938, det var faktiskt sämre de 10.000 åren innan! Och redan då klagade författaren på lögnerna i dagspressen, som har fortsatt allt intensivare. Hur den fina statspressen vägrade skriva om den skitiga verkligheten för många lite fattigare.

Vll du läsa något om hur det var innan har Projekt Runeberg andra böcker av samma författare också, och andra författare. Speciellt har Ludde några böcker om livet i småstäder längs norrlandskusten på gott och ont.

Som jag just lade ut, länk, vill varenda syrisk flykting flytta tillbaka hem, men med fred, vilket EU och Obongon förvägrar dem. De vill själva ta steget från Lortsverige till ett modernare liv, men inte leva på socialbidrag. de är inte palestinier.



















Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)