söndag 20 september 2015

DNs förberedelse för att jobba i Kalifatet.

Och DNs amatörpolitiker ylar mot månen.  Det gäller alltså Obamaadministrationens förmåga att köra över folkets representanter, Kongressen, som ser EUs totala oansvarighet att skyffla in kreti och pleti toppat med grädde som ISIS.  Detta så Obama ska sluta att såra sin älskade ISIS/Assad och lösa problemet.

DN tror, liksom Khomeini, att Obongon och Kerry styr USA ensamma.

En artikel jag hittade: DN skrev om det på sitt halvinformerade sätt;Grassley to John Kerry: Will The Administration Blow Off Congress to Increase Refugee Numbers?


Du har också McCaul Introduces Bill to Give Congress Oversight of Syrian Refugee Resettlement Program

Kongressen inser att det vore livsfarligt att importera stora mängder muslimer därav en viss del ISIS speciellt utan kontroll som Obama och Kerry vill. DN tystar ner det för svenska läsare, alla andra har sett det redan.

 DNs "experter" berättar för Svenskarna att ISIS inte skulle drömma om att komma och förstöra EUs icke-muslimska monument och kyrkor på samma sätt som de har gjort överallt annars. Utan anledning och motivationer.  När många andra icke-politiska experter har berättat att det är just vad ISIS håller på med, vad tror DN att ISIS sitter och väntar på i Libyen, en kort båttripp över till Italien, som dessutom EU hjälper till med utan möjlighet att känna igen ISIS - alla har inte flaggan på kavajslaget. Sitter de och grillar halalkorv i öknen enligt DNs experter?

Iran har gett prover till IAEA - DN säger inte ett pip om det vansinniga att IRAN, som byggde kärnfysikcentra, ska ta sina egna prover och aldrig har låtit IAEA vara med sen många år.
Enligt avtalet skulle IAEA ta proverna, enligt Obamas hemliga sidoskrifter till avtalet kunde mullorna själva ta proven. DN ljuger direkt om det. Varför?

DN blir lika irriterade som Obongon när nån motiverar varför en muslimsk president vore ödesdiger för USA - som vi har sett några år nu. (Och är inte Obongon en dylik har han definitivt sympatier som en ren och grisskär muslim).
Tänk tanken att en kristen eller jude ville reagera Saudiarabien eller Iran - hade DN varit lika högljutt irriterad på de araber som hade sagt att det vore otänkbart? Ha.

DN tycks på alla sätt att förbereda sej för att bli språkrör för Kalifatet när det kommer i stånd i Sverige.

Läs alternativmedia!
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)