torsdag 3 september 2015

4 miljoner syrier väntar.

EUs ledare gnäller och tror de kan lösa alla flyktingproblem genom att importera alla till EU, det absolut dyraste sättet och totalt destruktivt för den västerländska kulturen och EUs lokalbefolkning. Där är ytterligare 4 fler miljoner de ska försöka baxa in. Vart? Tyska befolkningen protesterar mer och mer så ska de bo i Paris förstäder och Norrlandsskogarna? Inte ett ljud att försöka LÖSA problemet, som jag skrev här.


Läs vidare.

As tragedies shock Europe, a bigger refugee crisis looms in the Middle East

Barn leker mitt i skräpet vid en informell syrisk flykting-bosättning nära Zahle, Libanon. (Sam Tarling / För The Washington Post)
AL-MINYA, Libanon - Medan världens uppmärksamhet är fixerad på tiotusentals syriska flyktingar myllrande in i Europa, utspelas en potentiellt mycket djupare kris i länderna i Mellanöstern som har burit bördan av världens misslyckande med att lösa det syriska kriget.

De som nått Europa utgör en liten andel av de 4 miljoner syrier som har flytt in i Libanon, Jordanien, Turkiet och Irak, vilket gör Syrien den största enskilda källan till flyktingar i världen och den värsta humanitära nödsituationen i mer än fyra decennier.

 [Läs vidare på länken.]









Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)