lördag 29 maj 2010

Brännpunkt i SvD censurerar ALLTID israelpositiva artiklar.

Jag har försökt skriva dom ett avsevärt antal gånger, speciellt faktasvar på direkt antisemitiska artiklar, men det har inte hänt en enda gång att de kommer in! Möjligen tar de någon om man har ett känt namn, det är helt oberoende av innehållet.

Fick just den vanliga sura avsnäsningen när jag skickade in denna som svar på länk:

From: brannpunkt [mailto:brannpunkt@svd.se]
Sent: Saturday, May 29, 2010 2:33 PM
Subject: Re: Debattinlägg
Hej och tack för artikeln.

Jag har dessvärre inte möjlighet att bereda den plats och tackar därför nej.

Mvh Carina Stensson, redaktör Brännpunkt

600 mänskliga sköldar används på Turkiets senaste upptåg mot Israel

Islamiststaten Turkiet har legat i luven med sin tidigare partner Israel sedan Israel försvarade sig mot Hamas. Vi minns hur Hamas och underhuggare sände ca 10000 raketer/granater mot judiska kvinnor och barn i södra Israel före kriget, där var ett halvårs stillestånd för att Israel skulle få Shalit utlämnad, och gränsövergångarna bli mer som normala internationella gränspassager, under stilleståndet sände Hamas endast 362 missiler och importerade stora mängder Grad-raketer från Iran som kan nå mycket längre än Katyushas. Senare har Hamas importerat raketer som kan nå Tel Aviv. Sen bröt Hamas stilleståndet och sände ca 40 raketer OM DAGEN in i Israel, och Israel tvingades in i sitt försvarskrig trots Olmerts motvillighet att göra något överhuvudtaget mot terroristerna.

Hamas excellerade i att använda mänskliga sköldar när Israel gick in, men använde inte en enda raket mot de israeliska soldaterna. De var reserverade för judiska kvinnor och barn.

Colonel Kemp, brittisk expert på stadskrigföring. vittnade sedan inför FN att Israel utförde sin nödvändiga attack så humanitärt som det var tekniskt möjligt, mycket mer än vad väst gjorde i Irak och Afghanistan.

Flottan är en turkisk uppfinning, Turkiets premiärminister Erdogan sponsrar den personligen. Det skrevs för ett par månader sedan att han försökte övertala Chavez att resa med flottan för att verkligen ställa till med en internationell kris. Nu är det enbart en show för att visa att Hamas inte behöver följa några internationella regler – de islamistiska staterna står helt bakom dom.

Erdogan har haft krigsövningar med Syrien och står helt på Irans sida när det gäller dess kärnvapenproduktion. Turkiet har visat flera antisemitiska TV-serier nyligen. De minns sin gamla storhetstid som det Ottomanska Riket.

Och godtrogna Israelhatare ställer upp som mänskliga sköldar för turkarna.

Det rimliga hade varit att Israel och Egypten samarbetat emot den illegala båtarmadan. Egypten har nyligen byggt hamn för patrullbåtar nära Gaza för att stoppa illegala vapentransporter. Minns att år 2007 hade EU märkt transporter som ”socker” till Gaza, vid Israels inspektion innehöll de 6 ton kaliumnitrat, utmärkt att tillverka sprängämnen och raketbränsle av. För inte så länge sedan försökte liknande människor köra en lastbilskaravan via Egypten – de gör allt för att undvika de legala kontrollerade transporterna via Israel, av den exklusiva anledningen att stödja Hamas eftersom dess viktigaste stadga talar om Folkmord av alla judar.

Nyligen skrev den palestinska nyhetsbyrån Maan att där var överproduktion via tunnlarna till Gaza så priserna måste dumpas. Svenska tidningar har roat sej med att berätta att Israel inte levererar lyxprodukter som koriander –behovet är väl uppfyllt via närmsta tunnel. Och minns när judarna lämnade Gaza, inklusive att rika amerikanska judar och Bill Gates köpte mer än 3000 växthus och gav till araberna där, så nog kunde de odla sin koriander själva om de hade orkat. Att de slog sönder en stor del av växthusen är inte Israels fel.

Sedan kriget har Israel levererat 944,808 ton nödvändighetsvaror (en hel datortomograf levererades i februari) och 133,961,636 liter bränsle till Gaza. Israel levererar nästan all elektricitet direkt från sitt kraftverk, vilket inte har stoppat Hamas från att sända Gradraketer emot kraftverket och försöka förstöra kablarna därifrån.

Internet är översvämmat av bilder från den överflödande marknaden i Gaza, av deras nya simbassäng av olympiskt format, av surfande killar vid stranden, av lyxrestauranger. Självklart finns där fattiga människor, liksom i Israel. Men Israel håller ingen jude avsiktligt i ”flyktingläger” som araberna på Gaza gör med sina palestinier av klass 2. De som de inte släpper in i sitt samhälle ens av humanitära skäl, och de bryter alltså mot alla mänskliga rättigheter angående dessa.

Gaza har gasfyndigheter värda $4 miljarder utanför kusten, färdiga att användas och säljas när de slutar med terrorn.

Det är detta kaos som våra Medelhavskryssare supportar i stället för att tvinga Hamas att upphöra med terror och börja ta ansvar för sina väljare.

...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)