Vet du vad som är unikt med pales­tina­araber­na? De har inte ett enda politiskt parti! Eller rättare sagt, nästan alla är extre­mist­or­ganisa­tio­ner.

De två stora grup­per­na Hamas och Fatah/PLO är ter­ro­rist­or­ga­nisa­tioner. De andra väldigt små partierna är i hu­vud­sak terro­rister, maoister – inte ETT parti har växt fram som enbart har människors lycka, välfärd och ut­veck­ling som sin hu­vud­agen­da! Knappast heller Sahlins social­demo­kraters folkhem.

Du kan se de viktigaste punkterna av Fatahs Konsti­tution på ett tidigare blogginlägg. Jämför med vad som eventuellt kommer fram från den Sahlin-övervakade kon­feren­sen nu.

Sveriges sossar har i regel sett med värme på Fatah och Arafat – minns Sten Andersson som ofta i utländsk press kallades: Arafats utrikesminister.

Modernisering av en förgubbad terroristorganisation hjälper inte, se uttalande av Dahlan, en av det “unga gardet”. Han, liksom resten av Fatah, förlitar sig nu på Obama och hans general Dayton – som har lovat en palestinaarabisk arme som är klar att attackera Israel om 2 år

Att Abbas representant i Libanon just sade att “Tvåstatslösningen är det nästa sättet att bli av med Israel” har väl Sahlin inte något emot.

Vägplanen startar inte förrän en väsentlig punkt har ordnats av Abbas – ett absolut stopp av hatpropagandan mot Israel/judar. Denna har trots det alltmer intensifierats – se t.ex. denna länk.

Hade experimentet Gaza lyckats hade Mellanöstern kunnat ha fred nu, men resultatet visar exakt vad som skulle hända med Västbanken om Israel helt lämnade området. Eller hur, Sahlin? Du har trots allt sett raketerna över Sderot, och vet att samma händer över Tel Aviv och Jerusalem om inte ett självständigt palestinskt område är garanterat vapenfritt. Eller har du den minsta anledning att tro något annat? När du var i Abbas tjänsterum, missade du väggkartan över “Palestine” som också omfattar hela Israel? Precis som alla andra palestinakartor inom hans regim.

Västbankens ekonomi har klättrat hyfsat på sistone, supermarkets och nya städer – detta trots Fatah.

Nu råkar Judéen och Samarien vara det judiska hemlandet – läs Bibeln och San Remobeslutet 1920 som bestämde att mandatet Palestina skulle bli det judiska hemlandet. Ett beslut som övertogs av FN och inte är bara en rekommendation, som alla paragrafer från Generalförsamlingen och de flesta från Säkerhetsrådet är.

Hade det funnits någon som helst anledning att tro att araberna skulle vårda alla de uråldriga judiska minnesmärkena där, hade det varit ok, men som det är har de gjort många försök att vandalisera dessa. Minns Hebron, judarnas huvudstad före Jerusalem, där Abraham köpte gravplats, cash, för sej och innegänget på den tiden – köpt för tid och evighet. Det hindrade inte muslimerna att, när de hade kontroll över området, från 1267-1967 förbjuda varenda jude att komma dit.

Liksom de nu håller på att förstöra judarnas heligaste plats, Tempelplatsen. Det ska göras rent från judiska och kristna lämningar! Varken Bildt eller Sahlin har protesterat mot det.

Granskar man nyheterna fortsätter SR:s Kristian Åström sitt antisemitiska korståg med ett “Sahlin kritiserade Israel inför Fatah“….. Han har kommit med sitt hat alltför många gånger nu så jag har idag anmält honom till Granskningsnämnden. I varenda meddelande slänger han en illaluktande spottloska mot Israel.

.

Bloggar:

Sapere Aude Fredrik Axelsson |

.

SvD917 AB687 VK766 M A VK SR D |

.

....