torsdag 6 augusti 2009

Ahmadinejads nedgång och fall. Fatahkonferensen. [alt]

Hela världen utom Obama och Bildt är nu övertygad om att Ahmadinejad är president pga att han är diktator, inte för att han är vald. Hm, vad Abbas och Fatah tänker, de är väl lika desperata angående överlevnaden. Fatah har tagit varmare kontakt med Iran för att hjälpas åt att ta kål på you-know-who. Förra månaden träffade Fatahs ärkepropagandist Saeb Erekat den iranska utrikesministern i Iran, han som Bildt tycker om att umgås med. Redan Arafat och Khomeiny tyckte om att utbyta smittämnen av varjehanda slag. Ta bakterieprov i de skäggen….

Sverige är som alltid, tyvärr visade sig Bildt vara en god socialdemokrat i umgänget med Mellanöstern. Man undrade hur de svenska politikerna tänkte när de valde honom som utrikesminister. “Skit i hans åsikter, han är ju kändis!” förefaller vara det ärligaste.

Att sossarna varit vad de är, tja – inget ont om Anna Lindh, men hon visade klart var Sverige står, i Iran (där hon ingalunda kämpade för kvinnornas frigörelse) till den ömsesidiga kärleken mellan henne och Arafat. Herr Persson var stor nog att kunna stå tungt på två ben – å ena sidan hade han en konferens om antisemitismen och startade ett projekt så inte den enda organisationen om Mellanöstern i Sverige som får statsbidrag är Palestinagrupperna, å andra sidan storgrät han när han smällde 100.000:- på att flyga till Egypten och Arafats begravning – lite taskigt att han kom för sent men….

Bildt följer som bekant helt och hållet sossarnas fotspår i denna frågan. Sverige har väl aldrig haft så låg status i Israel som nu. Det talas fortfarande i israeliska media om när Sverige hade en kongress om folkmord, och samtidigt tyckte det passade att Dror Feiler gjorde ett “konstverk” av ett terroristdåd i Israel. Du minns hur han lyckades göra den israeliska ambassadören skitförbannad – som väl avsikten hade varit, och denna, Zwi Mazel, talar i både tidningar och TV om vansinnigheter han upplevde under sin period i Sverige, en av de senaste i Haaretz på denna länk.

Svenska regeringen har inte visat någon uppenbar lust att berätta för muslimerna att demokrati är att föredra.

Hur är det – Obama börjar närma sig Michael Jackssons ålder och mognad. Jag läste en rätt träffande start av en artikel skriven vid det iranska valet: “ I Underlandet spelade Alice krocket med igelkottar och flamingos. I Mellanöstern försöker Förenta Staternas President Barack Obama göra samma sak, men med råttor och kobror. De inte bara flyttar sig vid olämpliga tillfällen utan de biter också spelarna. Irans kommande val av president understryker USA:s Alice_i_Underlandet-policy i regionen ”

Obamas fantasifulla övertygelse att en lösning av det israeli-palestinska problemet omedelbart skulle förvandla Irans kärnvapenproduktion till ett icke-problem – tja……. Läs hela artikeln (Spengler)!

Vad har Ahmadinejad åstadkommit för att motivera att folket skulle välja om honom?

Barnasinnena är förstås helt förstörda, liksom på platser som Gaza med monoton och kontinuerlig hatpropaganda i alla media. Irans ekonomi har avsevärt försämrats under hans 4 år, se NYTimes. Arbetslösheten har nästan fördubblats.

Barnafödandet – Iran består till hög grad av unga människor, men nu har tendensen, som i större delen av Europa, sjunkit så att befolkningen så småningom börjar minska. En annan artikel här. Ingen lust att göra barn efter den enorma produktionen för några decennier sedan? Minskningen har inte varit så abrupt i något annat land.

Spenglers artikel gör ett antal intressanta observationer som att Pakistan har lika många män i krigaråldern som Iran och Turkiet tillsammans – och de har fungerande kärnvapen!

Vi såg nyss i tidningarna att Iran hade avrättat 24 personer för narkotikabrott. Denna typen av brott har blivit allt vanligare ibland de desperata människorna i denna teokrati, liksom prostitution. En skakande artikel, som leder till fler, har du på denna länken.

Ett annat tips – gå till YouTube och sök på prostitution Tehran och kolla upp alla videosnuttar relaterade till det. Så ser du än mer vad vi kan tacka Khomeiny för – mycket beundrad, liksom hans efterföljare, av svenska politiker, liksom Pol Pot var.

Fatahkonferensen i Bethlehem

har kommit till sin viktigaste punkt nu: att anklaga Israel. Just nu är upproret över att det MÅSTE vara Israel som förgiftade Arafat så han dog på ett berömt AIDS-sjukhus i Frankrike av “okänd anledning”.

Häromdagen dök Farouk Kadoumi upp och meddelade världen att Abbas och Dahlan gemensamt hade mördat Arafat. Egentligen är kadoumi Fatahs andreman efter Arafat och skulle ha tagit över efter honom, men, tja…… Arabisk demokrati. Nu sliter Fatahgubbarna sina gråa/vita hår för att kunna skylla allt på Israel, så de får väl gräva upp liket för att kunna testa i labbet. Tips: gör en Frankenstein när han ändå är där. Mera här.

DN241 DN730 DN118 SvD797 SvD817 SvD325 SvD539 SvD167 |

.

....

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)