tisdag 18 april 2017

Inbjuder Nordkorea att hjälpa deras hungersnöd?

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3748720/We-number-President-Kim-Jong-lookalike-gleefully-sticks-middle-finger-watches-athletics-Rio.html
Nordkoreas feta ledare Kim Jong-un lär inte känna sig hungrig den närmsta tiden, verkar det som. 


N. Korea's food shortage 'worst since 2011'

Tue, April 18, 2017 | 23:30

UK gave millions in foreign aid' to North Korean regime now threatening nuclear war

Mera man kan använda matpengar till, länk.                                    

De eviga problemen FN borde ta hand om, i stället för att ägna sig åt antisemitism. Civiliserade stater hjälper hungersnöden i terror-stater  Där ledarna lägger alla penningar på terror och egen lyx, som Nordkorea,  Iran, Syrien, Sudan, Eritrea....  Men de civiliserade medmänskliga, är också högt blandade. De muslimska nordafrikanska staterna som producerar mest flyktingar flyr - inte till de muslimska men den kristna världen! Förklara det!  Änglarna i EU visar helt ointresse för välmågan hos den egna befolkningen,  gör obetydligt för att tvinga de nordafrikanska muslimska ledarna att likna deras judeokristna grannar när det gäller att förbättra livet att göra något för deras befolkning. EN  dag hade EU-furstarna den tanken, googla på EU Libyen flyktingläger
Idén dödades omedelbart.


Spekulera lite hur man skulle kunna förvandla Libyen till ett flyktingparadis, med byar, industrier,skolor, och undvika katastrofen att islamisera Europa, d.v.s. förvandla det till något i stil med Syrien, Iran, Afghanisan.  
.
Jag jämför ofta med Israel, samma klimatzon men med Israel ca 100 gånger högre folktäthet. vad hindrar Libyen att bli sammalunda? 

Kan du Google Maps bättre än jag? Minns en gång jag kom in i en mode där man såg trafikintensiteten i olika länder. Man kunde se det intensia israeliska nätet, jämfört med  det ytterst glesa nätet i länderna runtomkring.  prova det  - fascinerade mej i timmar och gav mycket bild av aktiviteten i allmänhet. Jag gick just in, markerade två punkter i Israel,  sen följde musen längs vägen ch alla rapporterade olyckor visades.

Markerade motsvarande väg från Tunisien genom Libyen längs kusten upp till södra Israel - inte en enda trafikolycka rapporterad.

Nä, kom bort från titeln.



.



Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)