fredag 30 december 2016

Kerry attackerar Israel - Ryssland fördömer honom, liksom Trump.

Kerry i dödsryckningarna, så han avslutar förstås med att sparka på hans hatade Israel, han som innan hoppades på ett Nobelpris för att "förhandla" genom att konstant attackera Israel och inte kräva något från Abbas.

Vad Trump gillade idiotin ser du här.

Ryssland.

Australia: We would not have voted in favor


Canada:

Pretty much everyone in the U.S. hated Kerry’s awful anti-Israel speech


Och  England.

Vad Sverige hade röstat om de var med, är trivialt att förutspå.

Björn Norström visar att Hillarys röstövervikt ENDAST berodde på röster i Californien,  Staten svenska massmedia hyllar för att den går emot Trump.
Bestäm själv vädret i morgon från data.
Väderspådomar är säregna eftersom de beror mer på politik än fakta. Normalt går naturvetenskaplig forskning ut på konsensus, bevis där alla är överens, medan samhällsvetenskap mer går ut på att varje forskare ska få sitt namn på hans tyckande.


AB dillar i skyn och berättar sagor om sin älskade Kerry, som inte lyckats en millimeter i sina "förhandlingar". Vi hör skrönor om "palestinskt område" som aldrig någonsin existerat - eller när uppstod det? Finns inte i någon historiebok.


SDS stormljuger på det vanliga svenska sättet. men att  och visa sin totala okunnnighet är ju inte ovanligt - och de är livrädda för kommentarer eller blogkopplingar.


.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)