tisdag 27 december 2016

Ambassader i Huvudstaden.

En del typer har sagt mycket idiotiska saker om att Trump ska uppfylla Kongressens beslut från 1995 att placera USAs ambassad i Huvudstaden, Jerusalem. Obaman är vansinnig att Trump ska göra det, inte ens flytta ambassaden till den allmänt erkända judiska sidan av Jerusalem tillfredsställer den mannen.

Obaman har just skrivit under skämtet igen att en ambassad skulle hota USAs säkerhet, och republikanska senatorer har klart sagt att det skälet är lika skrattretande som många andra Politiskt Korrekta yttranden.

Andra stater röstade också för Säkerhetsrådets antisemitiska uttalande och ambassaderna i Nya Zeland och Senegal har dragits in, allt bistånd till Senegal också. Ukraina har också allt att förlora, Netanyahu sa till Ukrainska premiärministern att stanna hemma. Många judar emigrerar från Ukraina till säkerheten i Israel. Liksom från Frankrike.
Angola förlorar också på att svika sitt löfte.

Ledaren för det konservativa partiet i Kanada säger att som PM hade hon flyttat ambassaden till Jerusalem. Länk.

Man ser andra blänkare som 

Tjeckiens president: Flytta Tjeckiens ambassad till Jerusalem!Ett "freds"initiativ som innebär att Israel återgår till innan de vann försvarskriget 1967 och utklassade alla arabhordar som anföll.
..

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)