måndag 12 januari 2009

Iran på Mashaal på Gazaledarna . . . FN

Irans krig med Israel via dess knähundar Hizbollah och Hamas har gjort att alla har glömt bort att Iran fortsätter att spika ihop kärnvapen, och Iran har som vanligt kunnat skryta med "näää, vi har aldrig sänt några raketer mot Israel!"........ Iran har också skickligt spelat på den europeiska antisemitismen, på den europeiska pressens välvilja att publicera smaskiga bilder och tårdrypande stories från Gaza.

Ali Larijani och Said Jalili, från Iran, var i Damaskus för att allvarligt tala om för Mashaal och Shallah, ledare för Hamas och Islamic Jihad att gubbarna i Gaza ska slå ihjäl judar tills alla dör. De från Hamas i Gaza har varit i Damaskus för att böna och be om att få ge upp, tveksamt om de har fått tillstånd, möjligen gör de det ändå.

Tyvärr velar Kadimaregeringen som alltid - de har inte lärt sej så mycket sen Libanonkriget mot ett annat gäng av Irans valpar. Det berättas i samma artikel. I stället för att stenhårt satsa på att blockera Philadelphikorridoren, gränsen Gaza/Egypten, och raketavfyrningsramper i norra Gaza, har israels arme IDF flutit omkring för mycket - höga officerare anklagar Kadimaregeringen.

Egypten utnyttjar situationen att bli hårdare emot Hamas och deras broderparti i Egypten, det Muslimska Broderskapet, som hotar Mubaraks regim. Israels ultimatum är att Hamas överlämnar alla vapen inom en månad till tredje part. Egypten upplyste också Hamas om att Rafah-övergången liksom de mot Israel öppnas för passage när de sköts av Fatah och övervakas av EU, som var bestämt från början. Israels armé stannar i Gaza tills gränsen mot Egypten är tillförlitligt blockerad.

FN och dess "Human Rights Council"

har visat sig lika enkelspåriga som alltid - d.v.s. helt otillräkneliga. Israel har - som alltid - å det kraftigaste fördömts. Inte ett ord om Hamas uppförande! Canada sa nej, EU var som vanligt som en våt svamp och röstade blankt........ Man undrar om FN inte alls fattar att de gör sig helt irrelevanta genom sin ensidighet.

Som vi minns var en av anledningarna till "vapenvilan" att få tillbaka Shalit från Hamas' fängelsehålor. De ansåg att en jude var värd bortåt 1500 araber, också mördare, och fortsatte att skjuta flera hundra raketer under "vapenvilan". Nu kom alltså FN:s uppmaning till än en "vapenvila" utan att nämna Shalit, utan att nämna 8 års raketanfall från Hamas. §1860 är helt enkelt absurd! Den ställer villkor för Israel för att Hamas ska sluta avlossa raketer.......

Arabiska partier i Knesset i farozonen

De arabiska partierna i Knesset går tvärt emot alla regler:

Section 7A of the Basic Law: The Knesset, under which 'a candidates' list shall not participate in elections to the Knesset if its objectives or actions, expressly or by implication, include one of the following: (1) negation of the existence of the State of Israel as a Jewish and democratic state; (2) incitement to racism; (3) support of an armed struggle against Israel by supporting an enemy state or a terrorist organization.

Där är en drive nu att diskvalificera dem av den enkla anledningen - det finns inte EN ENDA arabisk Knessetledamot som arbetar med fred med omgivningen vilket vore ytterligt logiskt, snarare tvärtom! DN982 DN981 DN776 DN542 SvD147 SvD959 Da385 Da094 Da144 VG242 VG207 VG199 * ...

3 kommentarer :

  1. Intressant men konstig blogg, kunde redan efter 10 minuters läsande konstatera ett 10-tal felaktiga påståenden. Jag trodde givetvis att jag läst fel så jag jämförde det som står med olika källor. Men det hjälpte inte. Om vi ska få sympati och stöd för Israel måste vi börja hålla oss till sanningen och enbart till sanningen ,hur ont det än gör ibland

    SvaraRadera
  2. De får väl berätta vad du har upptäckt så jag kan rätta alla mina fel - men huvudsyftet är ändå att få folk att läsa länkarna, så det är inte alltför illa.

    SvaraRadera
  3. Lögner var god ljug inte om du vill vinna sympati från oss; Sveriges befolkning.

    SvaraRadera

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)