söndag 2 juli 2017

EU-elitens självmord och stopp för alla som vägrar självmordet.


  • Många så kallade asylsökande har vägrat att flytta till Central- och Östeuropa eftersom de ekonomiska fördelarna där inte är lika generösa som i Frankrike, Tyskland eller Skandinavien. Dessutom har hundratals invandrare som flyttat till Estland, Lettland och Litauen, vilken rankar bland de fattigaste EU-länderna, flytt till Tyskland och andra rikare länder i blocket.
  • "Det måste sägas tydligt och direkt: Det här är en attack på Europa, på vår kultur, på våra traditioner." - Polens premiärminister Beata Szydło.
  • "Jag tror att vi har rätt att bestämma att vi inte vill ha ett stort antal muslimska människor i vårt land. Det är en historisk upplevelse för oss." - Ungerns premiärminister Viktor Orbán, som hänvisar till Ungerns ockupation av det osmanska riket från 1541 till 1699.


xxx

Europe's Migrant Crisis: Views from Central Europe

"We are not going to take part in the madness of the Brussels elite."


Försöker EU tvinga dessa stater att gå med Brexit eller tvinga dem till gemensamt självmord med resten av EU och länder som är lika blåögda som Sverige? Där finns ingen som helst lösning förutom att se till att de länder som producerar flyktingarna, kan ta hand om sina invånare i stället för att exportera dem så andra länder får betala.










Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)