fredag 3 mars 2017

Regeringen har bestämt: "Ingen koppling mellan brottslighet och invandring" Svenska massmedia: ingen får tala emot våra åsikter.

Se länk. Det blir snart lag på att man måste tro på regeringen. Inte för att svenska regeringen har uppfunnit idén, många diktaturer har haft samma idé. Jag tvekar på att Trump tänker lyda.

Poliser med erfarenhet av diktaturer försvarar enskilda individer i vår regerings attack mot yttrandefriheten.I det öppna brevet hänvisar poliserna till att tjecker på grund av sin erfarenhet av totalitära ideologier "är ytterst känsliga för de mekanismer, som påminner om dessa förtryckande system" och att varje samhälle som leder till diktatur "börjar med att man beskär friheten för medlemmar av dess poliskår".

Svenska media gormar över att Ingrid Carlquist inte lyder dom heller, tänk om Trump tror henne när hon talar i den icke-politiskt korrekta Fox News?Är du gammal nog att minnas när media kallades "den tredje statsmakten", innan  alla media i stället höll med regeringen? Deras explicita uppgift var att granska makten, inte att jamsa med. För 500 miljoner i presstöd må de skriva Politiskt Korrekt.  Presstödet ökar till korrekta tidningar.Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)