tisdag 14 juni 2016

"Brexit hot mot civilisationen"

TT - insisterar alltså med själ och hjärta att det inte fanns civilisation i världen före EU. Det är vad Sveriges förnämsta telegrambyrå har som viktig utrikesnyhet. Jag tror telegram har tjänat ut i nyhetsförmedlingen.

Tusk, som pratar i TT-artikeln, en av de ovalda EU-furstarna skulle förstås förlora makt, vad som övrigt sker är oförutsägbart - men EU-s bedrägliga diktaturförsök blir grövre och grövre länk. Hade de stoppat sin idioti men det är otänkbart,med deras makt och skyhöga löner. England har några hundra års erfarenhet att klara sig själva, men om de klarar det med 5% muslimer är svårt att säga.

EUs och Merkels försök att förvandla EU till stater som Turkiet, Syrien, Irak, Iran, Afghanistan - om England slår sig ur lär ett antal andra stater göra det, som Polen, Ungern, Tjeckien, Slovakien, och några fler på östsidan som vill bevara sin gamla JudeoKristna kultur. en del har Israels stängsel på beställning, vilket EU försöker stoppa. De försöker inte stoppa musliminflödet innehållande många ISIS-älskare.
De har aldrig läst hur Europa stoppade tidigare musliminvasioner.

Svenska EU-ministern länk upphäver sin stämma emot att England ska få bestämma saker själva, hon tänker bara på pengar för svenska företagen, inte den förödande musliminvasionen.

Israel lyckades stoppa muslimfloden från Afrika, som nu är nära 0, som hotade det israeliska samhället, med ett stängsel, EU förbjuder medlemsländer att sätta upp motsvarande staket. EUs furstar bryr sej inte om verkligheten, att flyktingströmmarna kommer att växa enormt speciellt från Afrika. Se  diagrammet.

Merkel förhandlade med Erdogan, han lovade att ta hand om en del flyktingar i Grekland mot att få sända mycket fler, 70 miljoner, muslimska turkar utan visa till EU.

Var dag ser jag i svenska massmedia om de tafatta EU-försöken att i någon mån begränsa immigrationen i stället för att helt stoppa den, som Israel lyckats med. Furstarna i Bryssel inser inte hur de förstör EU. Jag har rekommenderat två saker: rensa ut ISIS i Libyen, ett direkt hot mot EU, och gör plats för flyktingar, bostäder, skolor, industrier.  Bygg upp enligt Israeliska metoder, samma klimat men 1/100 av befolkningstätheten i Libyen.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)