lördag 14 november 2015

Svenska regeringens verklighetssyn.

(DN igår)Ygeman tror dock inte att risken är stor att terrorister följer med flyktingströmmar och tar sig in i Sverige utan att det går att kontrollera deras identitet.

– Nej, säkerhetstjänsterna i Europa är ganska samfällda i sin bedömning att terrorister har andra modus och andra vägar för att ta sig in i landet, säger han.

Hans tvärsäkra uttalanden - idag:

Tror regeringen fortfarande att inga ISIS-terrorister kommer hit utan upptäckt?

Vet han allt om de hemliga vägarna till Frankrike, varför inte fransmännen har upptäckt dem i tid och han kan garantera Sverige säkerhet med Sveriges nästan obefintliga gränskontroll? Är det förvånande att färre och färre tror på vår regerings aktionsplan mot någonting? Den ändrar sig från dag till dag.

ISIS har länge förberett attack från Libyen utan ett spår av insats från EU - den enda som attackerat dem där är Egypten. ISIS kommer närmare och har nu släppt en propagandafilm delvis på svenska, länk.

Rikssvetsaren babblar på länk och tycker att NU bör vi göra något, med polis och SÄPO svårt utarmat eftersom alla pengar gått till att importera så många muslimer av okänd härkomst som möjligt. Han har ingen aning om VAD, konkret, som kan göras som inte spolierar hans principer fram till nu. Att stoppa Shengenavtalet är otänkbart, alla ska i princip kunna komma vartsomhelst av vilken anledning som helst. ISIS framfart mot icke-muslimska minnesmärken har inte påverkat honom, han vill se Stockholm som ISIS ser Palmyra. Eller är han som Obongon, kan inte tänka sej muslimsk terror och förstörelseförmåga, trots att vi har sett det sen de började på allvar här. Nu har man projektioner av de urgamla staterna i stället, länk. Kommer EUs kristna lämningar att ersättas av laserprojektioner? Ja, om inte ISIS stoppas mer effektivt än i Sverige och Frankrike. Om ett par hundra ISIS samlas i Rom med gott om dynamit? Inget påverkar EU.

Sverige fungerar som uppsamlingsplats för terrorister, länk, utan protester från högre ort, eller några radikala åtgärder. Sådant tar tid om man ska spåra var alla kommer ifrån. Ygeman  har inga tankar, ingen utbildning alls, se länk. Hans utbildning är att orka ha suttit med i SSU i oändliga tider.

Ibland känner man sej glad att man börjar bli gammal.

Finns det någon som känner sig säker i dagens Sverige om inte radikala förändringar sker? Länk.

ISIS flödar in i Europa, EU försöker tysta informationen.


Egypten attackerar ISIS i Libyen, EU gör inget.
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)