tisdag 17 november 2015

Holländsk socialistledare ekar utrikesblondinens vansinne. Donationer.

Med total fantasilöshet har han http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/203543#.VkuPP_kveUk ekat vansinnena från Wallström. Som jag visade länk är det socialisternas eko från Abbas på
http://www.palwatch.org/main.aspx?fi=157&doc_id=16264
Den vanliga historien. Först betalar Sverige och andra EU-länder helt enorma summor till Israelhatande NGOs länk och Holland länk. Direkt från EU, länk. Så har du undrat var våra pengar blir av är det ett svart hål, svart  på många sätt. Sen får Abbas fantastiska summor som en vanlig människa inte kan föreställa sej, att använda till vad han har lust med, inga restriktioner från Sverige eller EU.


Du har kanske hört att biljontals dollars har "försvunnit" på väg från EU till Abbas regim 2008-12, länk1 länk2. Inte för att det stör forsandet av svenska pengar samma väg, som Wallström tror är hennes privata.

Varför skyfflar EU än mer pengar på ett hopplöst fall? Länk.

Kan du komma på någon anledning att Abbas får såna enorma summor? Nä, de är långt ifrån de fattigaste, se tabellen här. Västbanken på position 169, de fattigaste på position 220.

Förresten är Somalia näst fattigast, men alla där har råd att köpa biljett till Sverige. Afghanistan inte långt över.

Återstår anledningen antisemitism - våra fienders fiende. Palestinier har inte blivit ett uns mer demokratiska med hjälp av alla pengar, en av avsikterna Sverige nämner för deras penningflöde. Sverige bryr sej inte om att Abbas, skulle ha avslutat sin tjänst 9 januari 2009 men bara sitter och sitter, spelar ingen roll för Sverige.

Visst, Abbas är 80 och snart slut, vad som sen händer  är allas gissning. Länk. Han har aldrig kommit på att Osloavtalet var tvåsidigt, inte bara att tvinga så mycket från Israel som möjligt samtidigt som han fortsätter med terror och hat.Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)