fredag 16 oktober 2015

Har Löfvén konverterat till islam?

Allt tyder på det - liksom att Obama är det i alla sina attityder. Vad de är i själ och hjärta vet ingen, utom att de gör sitt bästa att islamisera sitt kontrollområde.

Se http://www.dn.se/nyheter/varlden/turkiet-laddat-amne-nar-eu-ledare-diskuterade-flyktingfragan/ hur Löfvén är emot alla försök från EU att stoppa flyktingströmmen från den muslimska till den kristna världen. Han har i sin svetsarutbildning inte läst om hur muslimerna förstörde det kristna Assyriska imperiet, Kopternas kristna områden. Hur han inte insett att muslimerna försöker  åstadkomma samma i Europa. kristna som mördas i Mellanöstern dagligen av muslimerna och EU blir vansinnig om några EU-länder säger att de hellre hoppar av än att tvingas ta emot icke-kristna migranter. Kan Löfvén överhuvudtaget läsa? Behöver man det som svetsare? Eller får han sin information från Svenska Kyrkan?
Han har inte en aning om hur många
Löfvén hotar EU med diverse om han inte får exakt som han vill. Kvoter, om inte alla i EU tvingas acceptera samma förstörelse, han har inga hämningar att täcka Sverige med uppvärmda tältstäder med internet i stället för att ge en liten del av kostnaden till UNHCR för att uppehålla lägren i det muslimska Mellanöstern. OK, kanske inte varje rum där har internet eller ens uppvärmning men solvärme hjälper.

Vad som helst bara muslimerna kommer hit.

Vem stöder kopterna i Egypten? Inte EU, inte Obongon utan - Putin!

Resulatet? Polis och migrationsverk säger att de inte alls klarar av situationen Löfvén ställt till med. Han ångar på som ett förvildat ånglok. Hur länge klarar Sverige sig utan att det med garanti går åt skogen?

Mitt vanliga exempel - det är mycket lättare att bryta ner än att bygga upp. Hur Sverige byggts upp sen 1938 kan du bäst läsa i Lortsverige. 75 år sedan. Säg att det tar halva tiden att bryta ner, 2050. Samtidigt ger ekonomiska beräkningar att Sverige kan vara u-land 2030. Befolkningen?

Sverige har inte varit demokrati på länge, mängden partier har haft som huvudagenda att göra tvärtom vad SD vill och hellre följa Miljöpartiet. SD tänker oftast rätt men har ingen diskussionspartner. Tror alla icke-kommunist/socialistpartier att det är det bästa sättet att styra Sverige?  Att ha alla klövar i mun?

Vad har du hört mest - att Löfvén har gjort nåt intelligent eller nåt helidiotiskt? Från hans första uppenbara vansinne att deklarera en terroristorganisation för stat, totalt omedveten om den internationella definitionen av stat. Han kör med Obamas patenterade definition "allt jag säger är korrekt".

Man tänker på röstare i Sverige och USA som röstat på totalt inkompetenta personer men i USA kan det i alla fall skyllas på avsaknad av photo-ID.  I Sverige röstar döda och hundar inte lika lätt.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)