torsdag 15 april 2010

Obama sänder vapen till Libanons regering, Syrien sänder vapen till Hizbollah, alla riktade mot Israel.

Och mitt i eländet ägnar sig Israels främsta arabist, försvarsminister Ehud Barak, arbetarpartiet, åt att leverera vapen till Turkiet som levererar vapen till Libanon..... Vänstern i Israel ger sej inte.

Israel fortsätter att uppgradera tanks till Turkiet så de kan attackera Israel eller vem de vill. Israel har just uppgraderat 170 tanks till Turkiet, den sista levererades nyligen.

I januari var Barak i Turkiet för att vänslas med sina kompisar där. Barak beklagade sig än en gång över att andra ledare i Israel hade klagat över Turkiets försvar av Hamas gentemot Israel och Turkiets visningar i offentliga media av antisemitiska filmer. Turkarna njöt av Baraks ord. Barak hade inte ett ont ord att säga om Turkiets vänslande med islamistregimerna i Iran, Syrien, Libanon, Hamas.

Israel ska också sälja tio förarlösa plan till Turkiet. Samtidigt som Turkiets premiärminister attackerar Israel angående dess eventuella kärnvapenpotential.

Obama har understött en stor försäljning av vapen från Turkiet till Libanon. Förvånad någon?

Obama säljer för övrigt stora mängder vapen till diverse arabstater fientliga till Israel samtidigt som han vägrar sälja till Israel.  Bland annat vägrar Obama sälja väsentliga reservdelar til Israel, trots att USA under 40 år har garanterat dylika leveranser till Israel. Obama är den första regering i USA som vägrar fullfölja sina löften. USA har också förbjudit försäljning till Israels kärnreaktor i Dimona och Obama vägrar ge visum till USA för personer som arbetar där.

En avhoppad kärnfysiker från Iran har i en ny bok skrivit att Obamas uppförande kommer att leda till det krig han antas vilja undvika.

Obama har också givit Bidén ett nytt jobb - att sälja vapen till muslimerna. Los Angeles Times.

Syrien är berett att ge Scuds till Hizbollah länk1 länk2 , samtidigt som Obama avlägsnar de sista handelshindren mellan USA och Syrien.  Obamas ambassad i Damaskus ser väldigt förtroendeingivande ut. Fritt för Syrien attköpa alla sorters elektronik från USA, kommunikation, informationssystem, mjukvara Syrien gråter över att Israel försöker ta deras oskyldiga aktiviteter som orsak att hota dem med krigLänk2. Länk3 säger att de än inte levererats, länk4 säger att Hizbollah har fått leksakerna.

Som du förstår kommer både Libanons och Hizbollas raketer att ha samma mål, Mellanösterns enda demokrati. Ett otyg i en muslims ögon.

Hoppas Hizbollah tänker på att Scuds är rätt farliga.

.

 SvD, 2,  |

.
...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)