tisdag 19 februari 2008

Fängslade Gazabor hotar att begå självmord

En grupp palestinaaraber som har fänglats av säkerhetspersonal hotar med självmord om de inte släpps snart. Omkring 500 araber från Gaza har har tvingats till ett läger. Flera av dessa har lyckats få ut meddelanden om att deras förvaring sker under oerhörda förhållanden, utan mediciner, ordentlig mat eller rent vatten. Säkerhetsmännen svarade: "det skiter väl vi i - vi har order att hålla er i förvar här och om ni försöker att göra självmord, tja....." 21-åriga Khalid Abu Hasira sa: "om en av oss begår självmord, blir vi släppta då? Varför gör våra ledare ingenting för att få oss släppta?" Han och 5 andra hade undergått mycket hårda förhör och $5000 dollars hade stulits från dem. En man har en knäskada som snarast behöver tas om hand på sjukhus, men detta tillåts inte honom. Adil Atallah, 23, hade blivit tagen från ett lasarett en dag efter en operation. Trots detta blev han mycket illa behandlad av säkerhetsmän. Hela artikeln kan läsas på
Date: 17 / 02 / 2008  Time:  16:05
www.maannews.net/en/index.php?opr=ShowDetails&ID=27840

Att du inte har hört om det någon annanstans, att inte FN och EU och massmedia har blivit upprörda beror på en enda sak - det hände i Egypten och inte i Israel. Medierna är ointresserade av VAD som händer, enbart av VEM de kan skylla händelsen på, vilket är väldigt påtagligt i ett stort antal fall. Se också här på bloggen för några dagar sedan, när Maan också berättade om annan tortyr av palestinaaraber i Egypten.

FN fördömer attackerna på civila i Sderot

Medan pressen har älskat att nämna att FN hade varit och tittat i Gaza och berättat hur hemskt de själva har ställt till det för sig, är det avsevärt tystare att de också har besökt Sderot i raketregnet från muslimska terrorister och uttalat full fördömelse över detta.

Hamas

är exakt samma idag som när de valdes av en stor del av palestinaaraberna, deras grundstadgar är exakt desamma, att avliva alla judar de kommer åt, speciellt de i Mellanöstern. Varför är Gazanerna förvånade över att de ser konsekvensen av sitt val, och varför är FN? Sharon vann sitt sista val med rekordsiffror - på att lova att iNTE ge upp Gaza, som hans motståndare i Arbetarpartiet ville! Olmertregeringen förföljer fortfarande de som för 2 år sedan protesterade mot att Sharon och Olmert drev ut 10000 judar från små mönstersamhällen i Gaza och Samarien. Som du har sett anger Hamas och andra terroristorganisation att de är ansvariga för raketregnet i södra Israel - sen skriker tidningar högljutt när de ansvariga blir eliminerade??? Eller när deras väljare får det taskigare. Det kunde datoriseras helt och hållet. Hade Israel en satellitkarta över avskjutningsplatser under 24 timmar kunde trivialt en tillräckligt stor bomb släppas i centrum av det området. Jag tror inte det hade behövt upprepas särskilt ofta för att det skulle bli dödstyst. Utom i världens massmedia och det muslimkontrollerade FN förstås.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)