måndag 12 november 2007

Terrorister mördar terrorister

Hamasterrorister mördar Fatah/PLO/Arafat-terrorister. . . . Hur många enbart i år har mördat varandra i dessa grupper? Och vad har de gjort för att återge araberna lite lugn och framtidstro? Vad har de gjort för att stoppa terrorn mot både varandra och Israel? Vad har de gjort för att utveckla sin ekonomi, för att andra ska få förtroende att investera i deras områden?

Inte ett smack. Abbas har förstärkt hatpropagandan, trots att han skrev under Vägplanen, som i inledningen till första stadiet har som absolut villkor att den arabiska hatpropagandan mot Israel/judar ska upphöra - denna som har förgiftat sinnena hos araberna i ett antal generationer, som har gjort att arabiska mödrar blir glada om deras barn dödas, bara de samtidigt lyckas döda en jude! Hur mycket propaganda skulle DU behöva för att få samma tankesätt angående DINA barn?

Som vi minns vrålade Arafat (när han talade arabiska): "gör minst ett dussin barn och låt mig ha tio för jihad!" till de arabiska mödrarna.

Muslimerna mördar även kristna, de få som är kvar i Gaza av någon anledning. Jag tror faktiskt inte att dessa kristna har mördat några muslimer där, men muslimerna betraktar dem kanske som halvjudar och alltså något som förorenar de rena heliga muslimska landområdena.

Frågan är varför inte Västvärlden kräver ett dugg av Abbas, för att han ska kunna fira julafton året runt, alltid presenter under palmen. Varför ställs inga krav att hatpropagandan ska upphöra? Varför ställs inga krav på att PLO/Fatahs stadgar ska ändras, så de har med välfärd och fred att göra, inte enbart att eliminera Israel - och i förlängningen står där att också Jordanien ska elimineras.


GP fortsätter sin rent antisemitiska drive

Det har nog inte hänt förr - åtminstone inte utanför Aftonbladet och andra rent socialistiska blaskor - att en så direkt antisemitisk/antisionistisk drive konsekvent förs som i Göteborgsposten nu. Det senaste inlägget kör vidare med det helt klassiska temat MUUUUUREN, som om de inte läst identiskt samma stories ett antal gånger i pressen, men man kan förmoda att Svenska Kyrkan, som betalar festen, vet vilka guider de ska välja ut för att "visa sanningen".

En bra power-point-show om säkerhetsbarriären kan du hämta - observera speciellt bild 15, som visar anledningen till varför det behövs en mur vid Kalkiliya. Sånt som GP är helt ointresserade av. En grävande journalist av gamla stammen hade inte vräkt ur sig saker som vi ser på GP:s sidor på senare tid. Du kan läsa lite mera snyfthistorier om Qalqiliyah här. Tittar du på kartan hur det ligger inser du varför terrorister älskar stället och har utfört många attacker därifrån - det ligger i stort sett i Israels hjärta. GP:s skribenter vet det inte efter ett blixtbesök när de har blivit transporterade dit för att få en bra image av de hemska judarna - och de skulle inte få för sej att ta reda på det genom en enkel internetsökning heller.

Läs inlägget, läs de tidigare (du har länkarna på samma sida) och studera den absoluta okunnigheten hos skribenten. Man anar inte att palestinaaraberna hade bland världens snabbaste ekonomiska utveckling innan de satte igång med sina båda intifador.

Varför har GP börjat uppföra sig helt vanvettigt och totalt i strid med de Pressetiska Reglerna? Att leverera flera reportage med identiskt innehåll, skrivna av icke-grävande journalister som har letts i band. Jag hade mycket väl kunnat leda en journalist från nåt ställe långtbortifrån på en stor soptipp i Sverige, gåt runt runt i några timmar, och berättat om att detta var Hur Svenskarna Levde, och bara givit honom kortast möjliga tid att stanna här.

Man ser inte i artiklarna att skribenterna inser att ett stopp på terrorismen hade fått tillbaka dessa människor på det spår de följde före intifadorna, mot fred och så småningom en egen stat tillsammans med jordanierna - vilka till stor del kommer från de övriga delarna av det som var det palestinska mandatet.


Bara för att påminna . . . .

INGA uttalanden från FN om Israel och de palestinska områdena är mer än rådgivande. Det ENDA beslutet som har fattats var när det beslöts att det palestinska mandatet skulle vara hemland för judarna. Araberna fick ca 640 gånger mer.

Trots det tog det bara två år innan England fick för sej att ge bort det mesta till araberna. Helt illegalt, läs mer i denna artikel, där jag även lånade bilderna.

Vad fick araberna när judarna hade fått den lilla mörkblå remsan här till höger? JO, de ljusgula områdena.

1 kommentar :

  1. - HUR blir det inte när Hamas tar över Judéen/Samarien, enligt vad de säger sig planerat?

    - HUR kan GP:s krönikör som är katolik skriva åt GP via Svenska kyrkans resekonto?

    SvaraRadera

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)