torsdag 15 juni 2017

Är det verkligen så vi vill ha det här?

Se:
  • Holländarna har officiellt njutit av pingstens fest sedan 1815, men kyrkan vill att den ersätts av en officiell semester på Eid-al-Fitr, dagen som markerar slutet på den islamiska heliga månaden Ramadan.

  • Vi är för toleranta mot intolerans. Vi tror att genom att tillåta frihet för frihetens fiender bevisar vi för världen att vi står för frihet. Men i verkligheten, genom att vägra att dra gränser till vår tolerans, ger vi bort vår frihet.

  • Om vi ​​vill förbli det fria och toleranta samhället som vi brukade ha måste vi inse att väst har en konkret identitet. Vår identitet är inte islamisk utan bygger på judendom, kristendom och humanism. Våra friheter är resultatet av denna identitet.


Nästa söndag firar kristna pingstens fest. En protestantisk kyrka i Nederländerna användes tillfället för att föreslå avskaffandet av helgdagarna till en andra pingstdag. Holländarna har officiellt haft denna helg sedan 1815, men kyrkan vill ha den ersatt av en officiell helg på Eid-al-Fitr, dagen som markerar slutet av den islamiska heliga månaden Ramadan.


Fleeing Tyranny or Bringing it with Them?



Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)