onsdag 23 december 2015

Israeliska politiska ledares försvar av polisbrutalitet mot minderåriga fortsätter att utredas.

Två nya artiklar:

'There is no justification for sadism, Bennett'

Jag har nyligen skrivit om händelsen, länk och detta är det senaste.

Nu har det tom blivit teater, länk.

Bennett, ledare för Jewish Home, har jag haft positiv känsla för fram till nu, men efter att han nu också talat för polisbrutalitet liksom Netanyahu och Ya'alon, utan att tala med offren utan bara förövarna, är deras advokater minst sagt upprörda, läs de två artiklarna. Läs förresten också kommentarerna, vilka inte är bortcensurerade i en demokrati utan bara i Sverige. 

Detta om att tro på media - vad gör man när media som brukar vara tämligen tillförlitliga, därefter motsägs - enligt samma media - av de högsta politikerna? I samma media? Bara att vänta på utgången. Även processen är intressant att se. Nu har psykologer, socialarbetare och nu också advokater talat emot de politiska ledarnas uttalanden.

Bennett brukar vara positiv om saker som att area C - som Arafat fick Nobelpris för att säga att den kontrollerades av Israel samtidigt som han fick kontroll över 95% av västbanksaraberna och deras land - och efter 20 år utan skymt av någon fred, är det dags att annektera förstås. Det är ingenmansland sedan länge - Ottomanska Imperiet hade det tills de förlorade det efter Första världskrigets förlust. Därefter var det Brittiskt mandat ca 25 år, därefter utropades Israel efter att ha fungerat som stat ett antal decennier, därefter godkändes det som stat med alla rättigheter och skyldigheter av FN 1948. Strax därefter invaderade Jordanien illegalt, med Brittisk hjälp, Judeen/Samarien och en del av Jerusalem, judarnas huvudstad sedan tusentals år, och vid en tid då den hade haft judisk majoritet sedan ca 1850. Alla judar och många kristna deporterades av Jordanien. Synagogor raserades, gravstenar används till vägbygge och husbygge. Det hade inte blivit bättre om det styrdes av Abbas och hans efterföljare. Där har aldrig någonsin existerat något "palestinskt land" även om det står så i Löfvéns sagobok..

Netanyahu vägrar följa lagen, se Levy Report  han bad få rapporten, sen slängde han den i nedersta byrålådan.

FN, EU och officiella organisationer som OCHA har ingen aning om Osloavtalet och är rasande på att Israel inte tillåter illegalt inflyttade araber till area C att bygga hej vilt, länk. Araber har ingen som helst rätt att flytta dit, däremot har judar det sedan nästan 100år:

Artikel 6.Administrationen av Palestina, samtidigt som rättigheter och ställningen för andra delar av befolkningen inte äventyras, skall underlätta judisk invandring under lämpliga förhållanden och skall uppmuntra, i samarbete med det judiska organ som avses i artikel 4, tät bosättning av judar på marken, inklusive statlig mark och obrukbar mark som inte krävs för allmänna ändamål.

Samtidigt som Palestinska Mandatet skapades fick araberna 200 gånger mer land runt omkring.

Våra media är totalvinklade emot Israel, om Israel inte uppfyller ett löfte från Osloavtalet som var beroende på vad PA hade lovat, gnyr de ändå, uppfyller inte PA ett enda löfte är det ingen som märker. För att få pengar, el, vatten skulle de stoppa all terror och hat i officiella media. Tja.....   Tyvärr spelar Netanyahu hundvalp med morgontofflor i mun så snart han närmar sig Abbas.

Detta har jag tjatat om många gånger, ändå går det inte fram.

Att tjata mot Göbbels på den gamla goda tiden var väl inte heller så rekommendabelt. Dagens massmedia är gårdagens lögnexpert Göbbels.

Nå, läs nu de två artiklarna jag nämnde i början.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)