tisdag 4 oktober 2011

USA slutar låna pengar från Kina för att ge till terroristerna i Hamas, Fatah.

Behöver Abbas pengar får han väl låna som alla andra som inte orkar arbeta ihop för brödfödan? Han kan själv låna från Kina.
Terrorister, titta på denna länken, och sök sedan efter Fatah resp. Hamas så ser du varför jag kallar dem så. Sedan kan du gå vidare till denna länken och avnjuta produkterna av de muslimska terroristernas mordorgier.
Pengar som palestinierna får - en stor del går till terroristorganisationen Hamas - används bl.a. att betala "lön" till arabiska terrorister i israeliska fängelser, ju fler judar de mördat desto bättre lön. Även svenska pengar går dit - jag skrev och frågade UD men de vägrade svara så de hade påtagligt dåligt samvete.
Både Representanthus och Senat är emot detta skyfflandet av guld över den totalt korrupta palestinska ledningen, men Obama är helt desperat att de har makt som han inte fullständigt kontrollerar. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/148461
Självklart har EU:s vansinnigt fula baronessa, Ashton, lovat att fylla deras penningkistor så de inte ska behöva arbeta för brödfödan utan kan fortsätta leva på våra skattepengar medan de ägnar sig åt terror mot judarna. Sverige ensamt är inte sämre. Där finns 60 fattigare områden än Västbanken men de får inget, bara palestinierna. Hade dessa 60 legat vid Israel och hotat judarna, hade de genast fått pengar.
Hur många icke-existerande nationer med icke-existerande gräns och icke-existerande ekonomi har av FN blivit accepterade som medlemmar? De som är helt bortkollrade av sitt israelhat, tycker så, men hade man ställt några enkla frågor till dem är jag säker på att de inte hade kunnat svara.
Hur många "nationer" har startat med att ledaren säger att "ja, bara vi får 5 miljarder dollars i present, utan någon som helst motivation, så har vi sedan en ekonomi. Tills de pengarna tar slut." Tala om att vara bortskämd. Varför inte rensa Suha Arafats bankkonton - de hade betalat en och annan månads totala avgifter för Abbas. Hon kan säkert få flyktingstatus i Sverige med normal pension.......









http://www.skanskan.se/article/20111001/TTUTRIKES/310019896/0/-/usa-stoppar-bistaringnd-till-palestina
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/ber-om-mer-bistand-till-palestinier_6518874.svd
http://www.skanskan.se/article/20111002/TTUTRIKES/310029902/-/ber-om-mer-bistaringnd-till-palestinier
http://www.laholmstidning.se/article/20111001/TTUTRIKES/310019896/0/-/usa-stoppar-bistaringnd-till-palestina


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)