lördag 7 maj 2011

FN kräver - nä, inte att PA/Hamas slutar med terror eller hatpropaganda, men att Israel ger dem pengar trots brott mot Osloavtalet i 17 år.

Läs hos Reuters. DET hittade minsann TT!
DN mal och mal om bin Ladens fruar, om bin Ladens foton, om bin Ladens familj, om de som avlivade bin Laden,  nu en variation, de har kommit på nåt att anklaga Israel om.

Israel har i 17 år, sedan 1995, väntat på att PA, den Palestinska Auktoriteten som skapades av Israel under Osloavtalet för att bli samtalspartner för Israel, för att styra palestinerna fram till ett fredsavtal, som både Arafat och Abbas sen har vägrat att sluta - väntat att de skulle uppfylla sina löften och åtaganden. De vill ha allt genom tiggeri, inte genom att följa några regler.

Redan efter ETT år hade araberna brutit mot det mesta de hade lovat, en lista på de tio värsta brotten hittar du här. Och så har det fortgått. Trots det har Israel som demokratisk stat uppfyllt det ena löftet efter det andra, utom sådana som har varit direkt beroende av att PA uppfyllt sina löften först.

På senare år har Israel till och med samlat upp tull och skatt och givit dom. Eftersom Israel har varit vänliga nog att låta dessa araber importera och exportera via Israel.

Israel har släppt tusentals terrorister fria före den tid de dömts till, som en "vänskaplig gest" (inte till alla familjer till de mördade judarna). Alltför många av dessa har fortsatt sina gamla jobb och mördat judar. Som jag nyss skrev har Fatah och Hamas tillsammans avsiktligt, metodiskt, mördat 981 israeler sedan den andra intifadan år 2000. Trots detta har Israel samlat in tull åt dem, men nu när Fatah har beslutat sig för att regera tillsammans med en av alla erkänd terrororganisation, Hamas, med folkmord av alla judar i sina stadgar, tycker FN att Israel trots det ska fortsätta att betala deras löner!!!!! Ban ki-Moon villkorade inte alls något på att Hamas slutar att mörda israeliska civila eller slutar sända raketer eller erkänner Israel.

Detta skriver alla Sveriges tidningar väldigt gärna om. Inte en enda skriver om att Frankrike och England har sagt att de inte kommer att acceptera en palestinsk regering som inte erkänner Israel och slutar sina mordorgier..

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/israel-uppmanas-upphava-penningstopp_6146563.svd
http://www.skanskan.se/article/20110507/TTUTRIKES/105079999/0/-/israel-uppmanas-upphava-penningstopp
http://www.nsk.se/article/20110507/TTUTRIKES/105079999/-/israel-uppmanas-upphava-penningstopp
http://www.laholmstidning.se/article/20110507/TTUTRIKES/105079999/-/israel-uppmanas-upphava-penningstopp

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)