fredag 28 mars 2008

Fitna

Vad är det? Sök iu Googles på Fitna video så hittar du många ställen där den är utlagd, femton minuters koncentrat av vad som redan har visats i TV, och den visar det faktum att det är en blodig business med islamistisk terror. Varken krig eller terror är romantiska! Koranen och Bibeln har våld, Men det verkar som om en religion växer ifrån dess praktiska tillämpning - den yngsta, Islam, har än inte gjort det. Filmsnutten innehåller ett antal bitar från muslimska predikningar som visar att hat och mord och massaker rekommenderas än i dag. Vill du läsa/se/höra fler av dessa, som stimulerar många muslimer till dessa dåd (varför tror du att 85% av palestinaaraberna applåderade massmordet på unga studenter i Jerusalem häromdan?) så gör såhär: gå till http://www.pmw.org.il - en organisation som översätter nyheter som framförs i arabisk TV och andra media. Uppe i vänsterhörnan kan du göra en Googles-sökning på deras site, skriv in sermon och klicka Enter. Sen är det bara att studera vad som inspirerar både barn och vuxna i den främmande världen. 56% av holländarna anser att Islam är ett hot mot holländsk identitet och 57% anser att det är hollands största misstag någonsin, att tillåta stora grupper av immigranter att komma. DN558 SvD655 SvD959 HD SDS SvD871

Ottomanska riket

Styrt från Turkiet hade detta enorma rike, som existerade 1299-1922, en yta under sin storhetstid på ca 5.500.000 kvadratkilometer. När det slutligen krympte tillbaka till Turkiet efter första världskriget, började detta land få sin nuvarande storlek på 780.000 kvadratkilometer. San Remokonferensen 1920 bestämde (ett beslut som fortfarande gäller) att en liten del av detta Ottomanska Rike skulle bli Mandate of Palestine, och reserveras som "hemland för judarna", utan att fördriva redan boende där. Hur stort är det?
Zone Size in Sq. Km. Percent of Total Control in 1948
Original Mandate 118,000 100% -----
Jordan 91,000 77% Jordan
Negev Desert 11,750 9.9% Israel
Israel (inhabited) 8,000 6.7% Israel
West Bank 5,700 4.8% Jordan
Golan Heights 1,176 0.99% Syria
Gaza Strip 360 0.3% Egypt
Det Ottomanska Riket minus Turkiet var 4.720.000 kvkm. Detta område gick till araberna. Förutom det Palestinska Mandatet. Mandatet var 2.5% av det Ottomanska Riket. Israel enligt ovanstående tabell är 4 promille av det Ottomanska Riket. Detta är vad som blev kvar av Mandatet efter det att England hade givit bort 77% av Mandatet, också till araberna, helt emot mandatreglerna. Ända sedan dess har araberna frenetiskt krigat för att också kunna ta dessa 4 promille.

Lastbilar till Gaza med godis

Som jag sa häromdan går det lastbilar till Gaza kontinuerligt trots alla raketer därifrån som tack - jag såg en siffra nämnd av israels ambassadör i FN att de senaste veckorna hade Israel kört mer än 1600 lastbilar med mer än 20000 ton förnödenheter! Du som har hört våra vanligaste vänsterextremister klaga över hur hemska Israel är - berätta för dom att de har fel. En utredning om lagligheten att inte ge dom allt de pekar på utan att betala, finns här. Som tack fick Israel enbart på onsdagsmorgonen 6 Kassamraketer, lite därifrån sköt araber i Gaza mot en gränskibbutz och skadade en man. På tisdagkvällen kom 5 Kassamraketer och 5 granater in i Israel. Alla lika dödande.

Muslimer som har tröttnat på vansinnet, konverterar

Vi såg i blaskan häromdagen att Påven hade konverterat en muslim i Rom. Som vanligt missar tidningarna det mesta. Enbart i Afrika konverterar 16000 muslimer från Islam varje dag! Du kan finna en website för f.d. muslimer här.

PA (Abbas gäng) gör inte vad de ska

Som du kanske minns skall USA övervaka hur palestinaaraberna uppfyller villkoren de har lovat, att bekämpa terrorism. USA har just konstaterat att de inte alls gör det (de bör veta eftersom de ger vapenträning åt arabernai illusionen att vapnen och träningen enbart ska användas för att bekämpa terrorism, speciellt från Hamas) - men trots detta vill USA att Israel tillåter dem att få mer vapen!!!!! Totalt vansinne.

Israeliska araber återgår till klassisk boskaps- och landstöld (Caroline Glick)

Se här eller här. Har du läst gamla berättelser om judarnas kamp för överlevnad i Israel från början, så vet du att araberna hade svårt att inse att mitt och ditt inte är samma sak - och att beduinliv inte fungerar i ett modernt tättbefolkat land - det fungerade på Mark Twains tid. Dagens vänsterregering i Israel inser det inte heller - de månar mer om arabernas än om judarnas välbefinnande och föreslår man att han ska behandla araber som han behandlar judar han inte direkt gillar, tja.... då åker man i finkan. Bönder i Israel, i både norr och söder, har tröttnat på arabiska marodörer, och att polisen är helt ointresserad av att göra något åt det enligt Olmerts order, och judiska vaktstyrkor har åter börjat sättas upp enligt gammal stil. Med framgång.

Arabvärlden visar tummen ner för Iran och Syrien

Syrien har bjudit in gänget till ett toppmöte i Damaskus, men få har lust att komma. Iraks premiärminister har inte tid, Jordanien sänder en tjänsteman på låg nivå, Egypten likaså, sammaledes gör Jemens president. Libanon har inte det minsta lust efter Syriens manipulationer som har förhindrat att en ny president har kunnat väljas 17 gånger.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)