fredag 2 april 2010

TT:Gaza attackerade Israels civilbefolkning 40 gånger under mars!

April April - där gick du på ett skämt! TT skulle aldrig någonsin rapportera detta - det är helt emot deras principer! Enligt denna länk kom det under mars 35 raketer och sex granater förutom andra attacker längs gränsen. Hade TT rapporterat det hade ju svenskarna plötsligt börjat tycka sämre om Hamas (som har ansvar för alla andra terrorister i Gaza) än om Israel - helt fel.

Antalet har markant ökat - mer än 40 raketer/granater under året. Eller hur, TT?

Det bidde en tumme:

Israel är det enda land på jorden som inte får försvara sig mot attacker, just nu från från Gaza:

De försvarade sig ändå, ha, och träffade bl.a. en vapenfabrik i norra Gaza, en annan vapenfabrik i centrala Gaza och två i södra.  Enligt araberna var där en träff i en grupp av beväpnade män nära Beit Lahiya i norr. Minst en missil mot en Hamasanläggning i Rafah. Enligt denna länk eliminerades två vapenfabriker och två vapenlager i Gaza.

Sapere Aude Pophöger Dick Erixon talar även om det.

Dessutom har egyptierna just hittar enorma vapenlager i Sinai färdiga att transporteras till Gaza, eller hur, TT?

Israel är det enda land på jorden som inte får bygga hus i sin huvudstad:

Anledning till att de inte får bygga? Därför att Obama och Abbas inte vill det...... De har full rätt att göra det. Men Obama vill att folk ska glömma hotet från Iran som han har lovat att fixa i mer än ett år nu - han vill helst åka dit och dricka kaffe med mullorna och Ahmadinejad.

Israel är det enda land på jorden som inte får kontrollera vem som passerar dess gränser:

Speciellt är de helt ointresserade av besök från folk som använder sin semester för att komma och provocera israeliska soldater, ledda av mästerprovokatörer som Dror Feiler. Det hade varit rätt intressant att ha haft lite makt där: ett års fängelse på direkten för provokation under krig, hade kanske fått dem att fundera lite - Israels omgivning har ju faktiskt vägrat sluta fred i mer än ett halvsekel. Kontinuerligt hittar israels armé vänsterprovokatörer i det område de kontrollerar, som enbart ställer till med problem och inte hjälper en människa närmare fred.

Israel är det enda land på jorden där dess religiösa medborgare inte får vara på deras mest religiösa plats på jorden:

Åtminstone inte enligt den f.d. kristna tidningen Dagen:

Vill någon besöka det judiska Tempelberget så anser inte tidningen att det är lämpligt efter det att muslimerna har "pinkat revir" där.  60-80 år efter Muhammeds död byggdes en moske där och en bysantinsk kyrka byggdes också om till moské - hade där varit ett judiskt Tempel hade det också förstörts. Al Aksa, som Muhammed enligt vissa flög till på en kamel sent på natten, utan lysen, var alltså en ruin av en bysantinsk kyrka vid den tiden. Hm, nåt är fel där men varför haka upp sej på detaljer.

Rimligtvis får de religiösa judarna bestämma detaljerna var de får vistas på sin mest heliga plats - och därom tvista självklart de lärda, jag såg en karta för ultraortodoxa som markerade områden där enligt all expertis, det Allraheligaste inte kunde ha legat.

.

|

.
...

2 kommentarer :

  1. Israel får inte försvara sig? Dom ockuperar palestinsk mark sedan 1967 och bygger en mur på redan ockuperad mark. Nu ska "bosättare" bygga hem på ockuperad mark.

    Vilket annat land får göra så utan att bli invaderat?

    Innan du pekar finger på Iran om hur hemska dom är som kanske har kärnvapen buhu... Vilka länder har flest kärnvapen idag?...

    SvaraRadera
  2. Jag ser att du inte läst bloggen särskilt noggrant. Gör det! Palestinagrupperna definierar inte sanningen även om de får stors statsbidrag.

    SvaraRadera

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)